O tânără s-a îmbrăcat cu toate hainele pe care le avea la ea ca să nu plătească taxă de bagaje în avion

Data publicării:
bagaj cu masti pe el in aeroport
Bagaj în aeroport. Foto: Profimedia Images

O tânără din Australia a fost amendată de compania aeriană low-cost Jetstar după ce a încercat să scape de taxele pentru bagaje îmbrăcându-se cu peste 6 kilograme de haine, relatează The Independent.

Într-un clip postat online, Adriana Ocampo, în vârstă de 19 ani, apare purtând 6 straturi de îmbrăcăminte, după ce i s-a spus că va fi amendată cu 62 de dolari australieni (38 de euro), deoarece bagajul ei depășește limita de greutate.

Adolescenta zbura cu o prietenă din Melbourne spre orașul lor natal, Adelaide. Ea a declarat pentru presa locală că „arăta ca un urs” cu toate hainele pe ea.

„Sunt scundă și subțire, dar arătam exact opusul”, a spus ea

Ocampo a povestit că angajații companiei aeriene au scos un cărucior de bagaje cu un cântar, înainte de îmbarcare.

„Ne-am gândit că singurul mod în care putem să ușurăm bagajele este să punem totul pe noi, așa că am început să ne punem jachetele și paltoanele”, a spus ea.

„Pe lângă straturi de jachete și pulovere, aveam pantaloni largi și îndesam tricouri și iPad-ul în ei. Am avut vreo șase straturi pe mine și tot felul de chestii în buzunare”, a povestit tânăra.

„Toată lumea de la coada de îmbarcare se holba la noi și râdea de noi, a fost cam jenant. Oamenii erau enervați că întârziem avionul”, a adăugat ea.

Pentru a înrăutăți lucrurile, încercarea lor a eșuat și au fost nevoite să plătească taxa de bagaje.

Reprezentanții companiei Jetstar au recunoscut că situația a fost amuzantă, dar că „există reguli care trebuie respectate de toată lumea”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri