Sari la conținut

Obama i-ar fi mărturisit unui prieten că Trump este un mincinos, dar că ar putea să îl ajute

Fostul preşedinte american Barack Obama crede că succesorul său, Donald Trump, este un mincinos, dar l-ar ajuta, dacă liderul de la Casa Albă i-ar cere acest lucru, au spus apropiaţi ai fostului şef de stat, relatează CNN, citat de News.ro.

trump obama

Foto: Gulliver/GettyImages

„Este doar un mincinos”, a spus un prieten al fostului preşedinte pentru revista People, într-un material dedicat fostei familii prezidenţiale ce va fi publicat vineri. Părerea lui Obama despre Trump „nu s-a îmbunătăţit” de-a lungul timpului, a adăugat aceeaşi sursă.

Un alt prieten al fostei familii prezidenţiale a dat asigurări, însă, că Obama ar „răspunde la telefon şi ar încerca să ajute”, dacă Trump s-ar confrunta cu o criză şi ar avea nevoie de un stat.

Potrivit People, familia Obama îşi petrece în prezent majoritatea timpului concentrându-se pe Obama Presidential Center, ce ar urma să fie construit la Chicago în 2018, precum şi să îşi scrie memoriile, pentru care vor încasa 60 de milioane de dolari.

Revista prezintă şi aspecte din viaţa de zi cu zi a familiei. De exemplu faptul că Michelle Obama merge cât poate de des la SoulCycle (ore de antrenament pe bicicletă staţionară organizate de un lanţ de cluburi de fitness exclusiviste), dar şi că preferă să îşi aducă prânzul de acasă, de cele mai multe ori friptură de curcan cu chili, în loc să cumpere mâncare.

Încă un lucru inedit menţionat de People are legătură cu fiicele fostului preşedinte – Malia, în vârstă de 18 ani, şi Sasha, în vârstă de 15 ani. Ambelor le-a fost atât de dor de dormitoarele lor de la Casa Albă încât au cerut să le fie mutate paturile în noua locuinţă închiriată de părinţii lor la Washington.