Isteria biletelor în Coreea de Sud. Toată lumea așteaptă spectacolul orchestrei nord-coreene condusă de presupusa fostă iubită a lui Kim Jong-un

Data actualizării: Data publicării:
6151f054-af24-11e7-9cb1-5f6b75e2d8b2_1280x720_161545

Spectacolul pe care îl va susține orchestra nord-coreeană Samjiyon la Jocurile Olimpice de Iarnă din PyeongChang a declanșat o veritabilă vânătoare de bilete în Coreea de Sud.  

15180176545749
Orchestra Samjiyon

Peste 150.000 de sud-coreeni au solicitat bilete. Numărul însă depășește cu mult biletele disponibile – doar 1.060, transmite CNBC.

Goana după bilete este pe măsura evenimentului, deoarece este o ocazie unică de a vedea renumita orchestră nord-coreeană pe teritoriul Sudului.

Samjiyon va concerta joi în satul olimpic Gangneung și duminică la Seul.

Biletele pentru show-ul de 90 de minute au fost oferite gratis sud-coreenilor, dar autoritățile nu se așteptau la o asemenea cerere.

Ministerul Reunificării de la Seul a fost nevoit chiar să reducă numărul invitaților guvernamentali pentru a suplimenta numărul de locuri destinate publicului.

Orchestra Samjiyon numără 140 de membri.

hyon
Hyon Song-wol

Orchestra este condusă de Hyon Song-wol, despre care se zvonește că ar fi una dintre fostele iubite ale liderului de la Phenian, Kim Jong-un.

Până în prezent, nu există detalii concludente despre o legătură amoroasă dintre Kim Jong-un și Hyon Song-wol. Liderul nord-coreean este cunoscut pentru discreția extremă cu care își gestionează viața privată. 

În octombrie 2017, Hyon Song-wol a fost promovată în ierarhia puterii de la Phenian.

Hyon a primit o funcție de membru supleant în comitetul central al Partidului Muncitorilor, motorul politic al regimului nord-coreean.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri