Pachete cu ochi scoși de la animale, trimise prin poștă la mai multe ambasade ucrainene

Data actualizării: Data publicării:
politie pachete suspecte
Pachetele au fost trimise la mai multe ambasade ucrainene. Foto: Captură video/NEXTA Twitter

Mai multe ambasade ucrainene din străinătate au primit „pachete însângerate” care conţin ochi de animale, a anunţat vineri Ministerul de Externe al Ucrainei, după ce o serie de scrisori-bombă au fost trimise în mai multe locații din Spania, inclusiv la ambasada Ucrainei din Madrid și la biroul premierului Pedro Sanchez.

Pachetele au fost trimise la ambasadele Kievului din Ungaria, Olanda, Polonia, Croația și Italia, la consulatele generale din Napoli și Cracovia și la consulatul din Brno, a scris purtătorul de cuvânt Oleg Nikolenko pe Facebook, potrivit Reuters.

În clădirea consulatului din Brno au fost chemați specialiști îmbrăcați în costume de protecție chimică din cauza unui colet suspect.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În ultimele zile, cel puțin șase colete care conțineau exploziv au fost trimise la diferite locații din Spania, printre care o bază militară, ambasada Ucrainei din Madrid sau biroul premierului spaniol.

Dintre acestea, doar unul a explodat, cel de la Ambasada Ucrainei la Madrid, și care l-a rănit ușor pe unul dintre angajați. Celelalte au fost detonate de geniștii Poliției spaniole. 

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri