Parlamentar din partidul lui Putin sugerează că rușii ar trebui să răpească un ministru al apărării din NATO

Data actualizării: Data publicării:
Oleg Morozov
Parlamentarul Oleg Morozov, membru al partidului Rusia Unită. Foto: Profimedia Images

Un deputat din Rusia, membru al partidului Rusia Unită, a sugerat că rușii ar trebui să răpească un ministru al apărării din NATO, care să fie adus la Moscova, potrivit Sky News și The Guardian.

Într-un interviu acordat televiziunii de stat ruse Rossiya-1, Oleg Morozov a spus că „un complot fantastic” pe care rușii l-ar putea pregăti ar fi să captureze un ministru al unei țări membre NATO pe care să îl aducă în Rusia unde să fie interogat cu privire la „ordinele” pe care Occidentul le-a dat Kievului.

Deputatul, ales pentru prima dată în parlamentul rus în 1993 și membru al partidului lui Vladimir Putin, Rusia Unită, a continuat spunând că furnizarea de arme occidentale Ucrainei reprezintă o amenințare directă pentru Rusia, iar Moscova ar trebui să-și revizuiască obiectivele militare.

Într-un dialog cu jurnalista pro-Kremlin Olga Skabeieva, Morozov a spus: „Știți, poate că este un complot fantastic pe care l-am pregătit. În viitorul apropiat, la un moment dat, va trece un ministru al apărării al unei țări NATO cu trenul la Kiev pentru a vorbi cu (președintele ucrainean Volodimir) Zelenski. Dar el nu va ajunge acolo și s-ar trezi undeva la Moscova.”

Skabeieva l-a întrebat pe acesta: „Vrei să spui că îi răpim?”

„Da. Și apoi am obține de la el cine a dat ordin pentru ce, cine este responsabil pentru ce anume”, a răspuns Oleg Morozov.

„Nu este o scenă atât de imposibilă. Lumea funcționează după alte reguli acum. Lăsați toți acești miniștri de război care se adună la Kiev să se gândească puțin la cum ar fi să se trezească la Moscova”, a continuat acesta.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri