Pedeapsa primită de bărbatul care și-a mințit soția că e bolnav de cancer timp de aproape 10 ani

Data actualizării: Data publicării:
aylestone
Foto: AYLESTONE ATHLETIC RFC

O britanică al cărei soț a mințit-o că este bolnav de cancer spune că anii petrecuți în minciună i-au distrus o parte din viață. Lucy Witchard și David Carroll s-au cunoscut în 2006, iar bărbatul i-a spus că este bolnav de leucemie. În 2011, cei doi s-au căsătorit, iar în 2015, bărbatul a primit 2.000 de lire sterline de la soacra lui, după ce și-a informat familia că boala ajunsese în stadiu terminal, relatează BBC News. El a fost condamnat săptămâna trecută la închisoare cu suspendare și la plata unor compensații către fosta lui soacră. 

aylestone
Foto: AYLESTONE ATHLETIC RFC

Pentru minciuna sa, bărbatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudă, săptămâna trecută. Însă Lucy Witchard, acum fosta lui soție, spune că minciuna i-a distrus ani buni din viață. 

Femeia a declarat pentru BBC că a început să devină suspicioasă atunci când soțul ei a plecat în SUA, în vacanță, în loc să meargă la tratament. Ea a încercat să îl confrunte când acesta s-a întors acasă, însă Carroll nu a vrut să recunoască nimic. 

„L-a convins chiar pe un coleg de la serviciu să mă sune și să se dea drept medicul lui. Am știut după acel telefon că s-a încheiat căsnicia noastră”, spune Lucy, adăugând că, la scurt timp după aceea, soțul ei a recunoscut că o mințise că e bolnav.

„M-am simțit incredibil de rănită și de furioasă. Mi-a furat atâția ani din viață”, spune ea. 

Bărbatul a încercat să obțină bani pentru a-și trata „boala” și din donații. Săptămâna trecută, el a fost condamnat la 26 de săptămâni de închisoare cu suspendare, la 180 de ore de muncă în folosul comunității și la plata unor despăgubiri în valoare de 2.000 de lire sterline. 

De asemenea, el are un ordin de restricție obținut de fosta lui soție, prin care nu are voie să o contacteze timp de 12 luni. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri