Polițiștii au găsit mașina lui Julian Sands. Actorul britanic a fost dat dispărut în munți în urmă cu opt zile

Data actualizării: Data publicării:
julian sands
Actorul Julian Sands, cunoscut pentru rolurile din serialul "24" sau filmul "A Room with a View", dat dispărut după o drumeție în munți. FOTO: Getty Images

Autoritățile din California au reluat căutările pentru Julian Sands, care a dispărut în urmă cu opt zile în timpul unei drumeții. Actorul britanic cunoscut pentru rolurile din serialul "24" sau filmul "A Room with a View" este căutat cu ajutorul unui elicopter, echipele de salvare neputând să reia intervenția la sol din cauza condițiilor dificile ale solului.

Actorul britanic a fost văzut ultima dată în urmă cu o săptămână în zona Baldy Bowl din Munții San Gabriel, la nord de Los Angeles. El a fost dat dispărut în jurul orei 19:30, ora locală, vineri, 13 ianuarie.

Polițiștii au spus că i-au găsit mașina în apropierea locului în care era dat dispărut, scrie BBC.  

Căutările aeriene sunt reluate, dar încă nu am reușit să reluăm căutarea la sol din cauză că e gheață și e pericol de avalanșe, au transmis polițiștii. Ei au adăugat că nu va fi căutat până când va fi găsit, indiferent cât va dura. 

Într-un interviu din 2018 pentru The Guardian, Sands a vorbit despre pasiunea  sa pentru alpinism şi despre importanţa de a răspunde unor noi provocări pe măsură ce îmbătrâneşte. Într-un alt interviu din 2020, el s-a descris ca fiind cel mai fericit „aproape de un vârf de munte într-o dimineaţă rece glorioasă”.

Sands a povestit în 2020 că „la începutul anilor 90, a fost prins în Anzi într-o furtună puternică, la peste 6.000 de metri altitudine, împreună cu alţi trei bărbați. Unii băieţi apropiaţi de noi au pierit; am fost norocoşi". 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri