Polițiștii din Hamburg au întrerupt un concert la care participau 800 de persoane și au trimis oamenii acasă

Data publicării:
politisti din germania cu uniforme
Poliţia germană intervine la un eveniment organizat în ciuda restrictiilor pandemice. Foto: Profimedia Images

Un concert la care participau aproximativ 800 de persoane a fost oprit de poliţiștii din Hamburg, după ce s-a constatat că erau încălcate restricțiile impuse de pandemie.

Conform poliţiei, spectatorii de la concert nu respectau "distanţarea socială". Poliţiştii i-au contactat pe organizatori şi le-au impus să oprească evenimentul. În cursul intervenţiei poliţiştilor au existat incidente izolate, fiind produse stricăciuni asupra scenei, iar unii spectatori au fost obligaţi să părăsească incinta spectacolului.

Concertul fusese organizat în condițiile în care cresc îngrijorările legate de răspândirea noului coronavirus, în special cu privire la noua tulpină Omicron.

Toate landurile germane au înregistrat cazuri de infectare cu varianta Omicron, deşi la nivel naţional majoritatea infecţiilor sunt produse încă de varianta Delta.

O serie de noi restricţii vor fi introduse după Crăciun, în condiţiile în care autorităţile sanitare încearcă să menţină sub control un nou val de infecţii, scrie Agerpres.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri