Video Povestea miresei care și-a văzut moartea cu ochii în ziua nunții, în timpul exploziei din Beirut

Data actualizării: Data publicării:
Povestea miresei care și-a văzut moartea cu ochii în ziua nunții, în timpul exploziei din Beirut
FOTO: Captura Twitter

Filmarea cu mireasa spulberată de suflul exploziei de la Beirut în timp ce făcea poze de nuntă a fost una dintre cele mai puternice mărturii ale dezastrului din capitala libaneză.

Tânăra de 29 de ani, a povestit pentru presa internațională ce a simțit în acele momente. Ea și soțul ei s-au întors acolo unde au fost prinși de explozie, în fața hotelului unde urmau să petreacă noaptea nunții, hotel care e acum o ruină.

Israa Seblani, mireasa: "M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămâni. Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gândeam că părinții o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prințesă și toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei, nu am cuvinte să explic. Mă simțeam tristă. Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte. Eram șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, că o să mor.

Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm."

Ahmad Subeih, mirele: "Am început să ne plimbăm și era totul foarte trist. Nu pot să descriu distrugerile și sunetul exploziei. Suntem încă în stare de șoc. Nu am auzit în viața mea ceva similar cu sunetul acestei explozii".

Israa Seblani: "Tot timpul am încercat să fiu, nu neapărat o persoană faimoasă. Dar după cele întâmplate, nu trebuie să mai fac nimic. Acum mă cunoaște toată planeta".

Reporter: Și cum te face asta să te simți?

Israa Seblani: "Vreau să fiu sinceră și să spun că sunt fericită. M-a ajutat".

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri