Video Preşedintele Africii de Sud a ajuns de râsul lumii, după și-a pus masca de protecţie pe ochi în timpul unei conferinţe

Data publicării:
presedinte-africa-de-sud
FOTO: Captura Youtube

Preşedintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a fost ironizat de internauţi după ce nu a reuşit să îşi pună masca de protecţie pe faţă la finalul unei conferinţe de presă în care îndemna pe toată lumea să poarte aşa ceva.

Preşedintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a anunţat, vineri, că va impune restricţii mult mai stricte în ţară pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus.

Liderul a îndemnat pe toată lumea să folosească măşti de protecţie atunci când iese din casă şi a încercat să le arate, în direct, cum trebuie folosite acestea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dar demonstraţia sa nu a mers conform planului şi Ramaphosa s-a chinuit de mai multe ori să îşi pună pe faţă masca, dar fără succes.

Internauţii au reacţionat imediat şi imaginile hilare cu preşedintele african încercând să îşi pună masca au fost distribuite intens alături de hashtag-urile #CyrilMaskChallenge şi #MaskOnChallenge, scie BBC.

Ulterior, președintele Ramaphosa a glumit spunând că va organiza o emisiune TV pentru a „învăța oamenii cum să-și pună o mască”.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri