Primele fotografii oficiale cu noul prinț din familia regală britanică

Data publicării:
william kate louis nastere
Prințul Louis la naștere

Casa Regală britanică a dat publicităţii primele fotografii oficiale ale celui mai tânăr membru, prinţul Louis, care s-a născut la 23 aprilie.

Prima fotografie îl arată pe mezinul Ducilor de Cambridge singur, îmbrăcat în alb şi sprijinit de o pernă. Fotografia a fost făcută la 26 aprilie, când avea doar trei zile.

În a doua fotografie, prinţul Louis este în braţele surorii mai mari, prinţesa Charlotte, care îl pupă drăgăstos pe creştet. Poza a fost făcută în ziua când mica prinţesă de Cambridge a împlinit trei ani, adică pe 2 mai.

În spatele aparatului de fotografiat a stat chiar mama copiilor, Ducesa Catherine.

Din fotografii lipsește însă George, întâiul născut al ducilor de Cambridge. Ultimele fotografii cu el sunt din 23 aprilie, când a mers alături de sora lui, împreună cu tatăl lor, să-și vadă noul frățior, la spitalul unde ducesa de Cambridge tocmai îl născuse pe Louis.

Prinţul Louis Arthur Charles este al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii şi al celorlalte 15 regate ale Commonwealth-ului, după bunic, tată, frate şi soră. Deoarece este prea mic, mezinul ducilor de Cambridge nu va merge la nunta unchiului său, prinţul Harry cu Meghan Markle, care are loc la 19 mai.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri