Prințesa Diana a fost „traumatizată” de răspunsul Prințului Charles, întrebat dacă o iubește

Data actualizării: Data publicării:
printesa diana printul charles

Un documentar controversat despre prințesa Diana, construit în jurul mai multor interviuri pe care aceasta le-a acordat înainte să moară, dezvăluie mai multe detalii despre mariajul dintre Prințul Charles și Lady Di.

Când cei doi și-au anunțat logodna, se întâlniseră doar de 12 ori și nu se cunoșteau aproape deloc, însă familia regală era mulțumită că Prințul Charles urma să se așeze la casa lui. Într-un interviu acordat imediat după anunțarea logodnei, prințul Charles și prințesa Diana au fost întrebați de către reporter dacă sunt îndrăgostiți, scrie Mirror

„Bineînțeles”, a răspuns Diana. Însă prințul Charles nu a fost la fel de sigur pe răspunsul său: „Orice ar însemna asta”, a spus el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un interviu acordat înainte să moară, Lady Diana și-a amintit că răspunsul prințului Charles a rănit-o teribil.

„M-a dat peste cap atunci, m-am gândit: ce răspuns bizar. M-a traumatizat complet”, a declarat prințesa Diana.

În schimb, ea a povestit că prima dată când l-a întâlnit pe prințul Charles a fost iritată de faptul că acesta era prea insistent: „Era ca o iritație, era peste tot. Apoi s-a aplecat din senin și m-a sărutat și tot...oamenii nu fac asta în mod normal. Mă urmărea peste tot ca un cățeluș”, spunea ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri