Prințul Harry își va lansa un volum de memorii dedicat „omului care am devenit”

Data publicării:
printul harry alaturi de meghan markle
Prințul Harry își va lansa un volum de memorii dedicat „omului care am devenit” Foto: Guliver/Getty Images

Prințul Harry, duce de Sussex, a semnat un contract pentru a-și publica memoriile, a anunțat Penguin Random House. Editura a descris cartea drept o „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”. Banii încasați din vânzarea cărții, care va fi lansată la sfârșitul anului viitor, vor fi donați.

Harry a declarat că volumul este scris din perspectiva „omului care am devenit”, şi nu din cea a titlului regal pe care l-a primit la naştere. „Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și sper ca prin povestea mea - suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat - să pot arăta că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât am fi crezut ”, a spus Harry, citat de NBC News.

Cartea va fi lansată într-o perioadă în care prinţul Harry vorbeşte tot mai deschis despre viaţa sa privată.

Harry și soția sa, Meghan, ducesa de Sussex, au renunţat la rolurile de membri ai familiei regale anul trecut şi, de atunci, au fost implicați în mai multe proiecte.

Harry și Meghan s-au mutat în California, unde au fondat Archewell, o fundație caritabilă, au semnat un contract cu Netflix și au lansat împreună cu Oprah Winfrey un serial pentru Apple TV +. 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri