Prințul Harry spune că familia regală „s-a dat cu diavolul” pentru a-i „mânji” pe el și pe Meghan Markle

Data publicării:
Prințul Harry
Prințul Harry al Marii Britanii. Foto: Profimedia Images

Prințul Harry al Marii Britanii susține că a făcut public scandalul său cu familia regală britanică și că „a înfruntat” presa pentru a „ajuta monarhia” și pentru a provoca schimbări în media, ceva ce tatăl său, regele Charles a spus că este „o misiune sinucigașă”, relatează Reuters. El mai spune că familia regală „s-a dat cu presa tabloidă” pe care o numește „diavolul”.

În primul interviu dintr-o serie mai mare, în care Harry face acuzații grave la adresa familiei sale, al doilea fiu al regelui Charles și-a acuzat familia că „s-a dat cu diavolul, presa tabloidă” pentru a-l „mânji” pe el și pe soția sa, Meghan, și pentru a-și îmbunătăți propriile reputații.

El a mai declarat în interviul pentru ITV că a fugit din Regatul Unit în California în 2020 „temându-ne pentru viețile noastre”.

„După mulți, mulți ani de zile în care s-au spus minciuni despre mine și despre familia mea, vine un punct în care relația dintre anumiți membri ai familiei și presa tabloidă... acei membri ai familiei au decis să se dea cu diavolul... pentru a-și reabilita imaginea”, a spus Harry.

„În momentul în care acea reabilitare a venit în detrimentul altora, al meu și al altor membri ai familiei, eu acolo am pus punct”, a adăugat el.

Harry a început să vorbească din nou de familia sa și de relațiile conflictuale pe care le-a avut cu  mai mulți membri apropiați, inclusiv cu fratele lui, William. Pe lângă seria de interviuri recente, Harry și-a publicat și cartea autobiografică în care face dezvăluiri cu privire la viața sa personală și intimă și vorbește despre presupuse conflicte din interioriul familiei regale.

Comentatorii spun că această carte a aruncat monarhia britanică într-un dintre cele mai mari crize ale sale din anii ’90, la doar patru luni de la venirea pe tron a lui Charles.

Harry mai spune că repararea relației dintre el și familie ține de casa regală și că tatăl său i-a spus că a încerca să schimbi presa este o „misiune sincigașă”.

„Totul a început cu ei atacându-ne pe mine și pe soția mea cu minciuni până când a trebuit să fugim din țara mea”, a mai spus el.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri