Putin ar avea cel puțin trei dubluri: „Au comportamente diferite, uneori chiar înălțimi diferite”

Data actualizării: Data publicării:
The ceremony of signing agreements on joining the Donetsk and Lugansk people's republics, as well as the Kherson and Zaporozhye regions in the Grand Kremlin Palace.
Președintele rus Vladimir Putin. Foto: Profimedia Images

Kirill Budanov, șeful Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, consideră că președintele rus Vladimir Putin are cel puțin trei dubluri.

„Eu personal nu sunt un „expert în Putin”, să spunem așa. Dar, pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care personal le observ imediat. Câți sunt cu adevărat – trebuie doar să avem mai multe informații”, a adăugat Budanov, într-un interviu citat de presa ucraineană.

Nu este pentru prima dată când șeful direcției de informații din ministerul ucrainean al Apărării vorbește despre dublurile lui Putin. Acesta spunea în urmă cu două luni că Putin folosește dublurile în funcție de evenimentele la care participă.

„Au comportamente diferite, maniere diferite, mișcări diferite, uneori chiar înălțimi diferite, dacă te uiți cu atenție”, a menționat șeful serviciilor de informații militare ucrainene. Dublurile se pot schimba în funcție de evenimentul la care trebuie să apară liderul de la Kremlin.

Subiectul dublurilor lui Putin a fost ridicat în mod repetat în mass-media. Oamenii au observat schimbări ale feței și ale comportamentului său.

În online a apărut chiar și un tabel cu dublurile lui Putin. Anterior, activistul rus pentru drepturile omului Mark Feigin a spus că Putin folosește periodic dubluri care îndeplinesc funcții operaționale.

Într-un interviu din urmă cu câțiva ani, întrebat despre dubluri, Vladimir Putin a spus că „am refuzat să apelez la dubluri, Am primit această propunere într-una dintre cele mai dificile perioade, în timpul luptei împotriva terorismului”, spunea acesta, referindu-se la perioada de început a anilor 2000.

Budanov a mai spus că o mulțime de oficiali ruși au încercat să prevină o invazie pe scară largă a Ucrainei, pentru că au înțeles la ce ar putea duce acest lucru.

„Dar, după cum știți, în Rusia deciziile sunt luate de o singură persoană. Și i s-au oferit informațiile pe care dorea să le vadă. În plus, au existat anumite ciocniri în interiorul administrației de la Kremlin, care au avut o influență puternică asupra deciziei finale”, a adăugat el. el.

Budanov a menționat că decizia finală privind o invazie la scară largă a fost luată în jurul orei 15:00 pe 23 februarie.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri