Galerie Foto Putin le-a cerut generalilor lui să îi spună ce să facă în Ucraina. Imagini de la întâlnirea desfășurată într-o locație secretă

Data actualizării: Data publicării:
vladimir putin la intalnireacu generalii
Vladimir Putin s-a întâlnit cu generalii lui. FOTO: Profimedia Images

Vladimir Putin le-a cerut comandanților armatei sale propuneri cu privire la modul în care cred ei că ar trebui să decurgă campania militară a Rusiei în Ucraina, a anunțat sâmbătă Kremlinul, scrie Reuters.

Putin a făcut o vizită la sediul operativ al armatei.

Întâlnirea vine în contextul în care, după zece luni de război, au început să apară critici privind modul în care se desfășoară campania militară, mai ales după ce rușii au fost forțați să se retragă din Kiev, Harkov și Herson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De la numirea, în octombrie, a generalului Serghei Surovikin la conducerea campaniei, forțele terestre ruse s-au concentrat mai mult pe apărare decât pe atac.

În imaginile video difuzate sâmbătă de Kremlin, Putin a prezidat o întâlnire cu mai multe persoane la o masă circulară, fiind flancat de ministrul Apărării Serghei Şoigu şi de şeful Statului Major General Valeri Gerasimov.

Vladimir Putin s-a întâlnit cu generalii lui. FOTO: Profimedia Images
Vladimir Putin s-a întâlnit cu generalii lui. FOTO: Profimedia Images

În imagini, se vede cum Putin stă în capul mesei de conferință de la sediul grupului operativ și le cere sugestii comandanților militari.

„Vom asculta comandanții din fiecare direcție operațională și aș dori să aud propunerile dumneavoastră cu privire la acțiunile noastre imediate, dar și pe termen mediu”, a spus Putin.

De asemenea, în imagini apare și generalul Surovikin.

Putin a stat toată ziua de vineri la sediul grupului de lucru, a declarat purtătorul de cuvânt al său, Dmitri Peskov, pentru Interfax. Nu au fost comunicate alte detalii despre vizita lui Putin sau despre locația sediului.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri