Rabinii s-au adunat la Zidul Plângerii pentru a spune o rugăciune specială pentru Donald Trump, bolnav de COVID

Data publicării:
Rabinii s-au adunat la Zidul Plângerii pentru a spune o rugăciune specială pentru președintele SUA, Donald Trump, bolnav de COVID.
Rabinii s-au adunat la Zidul Plângerii pentru a spune o rugăciune specială pentru președintele SUA, Donald Trump, bolnav de COVID. Foto: Profimedia Images

Rabinul de la Zidul Plângerii, în prezența mai multor persoane, a spus o rugăciune specială pentru președintele american, Donald Trump, bolnav de coronavirus, scrie Times Of Israel, citând AFP.

Luni, în timpul unei tradiționale adunări pentru rugăciune la Zidul Plângerii, rabinii au spus o rugăciune specială pentru recuperarea președintelui american Donald Trump. Rugăciunea a fost făcută în timpul așa-numitei slujbe de Binecuvântare Preoțească, care se ține în locașul sfânt din Orașul Vechi al Ierusalimului în a treia zi a festivalului Sukkot.

”Fie ca Dumnezeu să-l vindece complet pe preşedintele american”, a spus rabinul Shmouel Rabinowitz. 

Datorită pandemiei, slujba din acest an s-a desfășurat cu prezență redusă. Au fost prezenți cei doi rabini șefi ai Israelului, primarul Ierusalimului Moshe Lion și ambasadorul SUA în Israel, David Friedman.

Citește și: Donald Trump, acuzat că i-a pus în pericol de infectare cu Covid pe agenții Secret Service. Melania a refuzat să îl viziteze la spital

După ce a fost depistat ca purtător de coronavirus, Trump a fost internat vineri la centrul medical Walter Reed de lângă Washington. Însă, Mark Meadows, şeful personalului Casei Albe, a declarat luni că este optimist cu privire la externarea preşedintelui american în cursul zilei.

Editor : Iulia Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri