VIDEO Rapperul Costa Titch s-a prăbușit pe scenă și a murit în timpul unui concert. Avea 27 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Rapperul Costa Titch
Rapperul Costa Titch s-a prăbușit pe scenă și a murit în timpul unui concert. Avea 27 de ani. Foto: Profimedia

Poliţia sud-africană a anunţat duminică deschiderea unei anchete în legătură cu moartea rapperului Costa Titch în timpul unui concert.

Artistul, în vârstă de 27 de ani, „s-a prăbuşit pe scenă în timp ce cânta în concert” sâmbătă seara la Johannesburg, a declarat poliţia. Cauza morţii nu a fost încă stabilită şi urmează să aibă loc o autopsie, scrie Agerpres.

În imaginile video de la concertul de sâmbătă seara, distribuite pe reţelele sociale, rapperul, cu microfonul în mână, se prăbuşeşte prima dată. El se ridică şi continuă să cânte, însă se prăbuşeşte încă o dată puţin mai departe pe scenă, iar artiştii prezenţi alături de el în concert se grăbesc să-l ridice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Moartea lui Costa Tsobanoglou, numele său adevărat, survine după o lună de la asasinarea unui alt rapper celebru din Africa de Sud, Kiernan Forbes sau AKA. Acesta din urmă a fost împuşcat de doi bărbaţi la ieşirea dintr-un restaurant în Durban (sud-est). Ancheta este încă în curs de desfăşurare.

Costa Titch era cunoscut pentru piesa sa amapiano "Big Flexa", care a înregistrat 45 de milioane de vizualizări pe Youtube. El a lansat recent un remix cu rapperul şi producătorul american de origine senegaleză Akon. Amapiano este un gen de muzică apărut în Africa de Sud care a devenit popular la nivel mondial în ultimii ani.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri