Răsturnare de situație în cazul fetiței date afară din casă pentru că nu și-ar fi băut laptele

Data actualizării: Data publicării:
sherin

Cazul unei fetițe de trei ani, descoperită moartă după o amplă operațiune de căutare, care a durat două săptămâni, ia o nouă turnură. Tatăl adoptiv al copilei a recunoscut că a mințit când le-a spus polițiștilor că a dat-o afară din casă pe micuță, pentru că a refuzat să își bea laptele.

Wesley Mathews, în vârstă de 37 de ani, a recunoscut în fața anchetatorilor că a forțat-o pe Sherin să bea un pahar cu lapte, însă aceasta s-a înecat și a murit. Apoi, bărbatul i-a cărat trupul afară din casă și a așteptat până dimineața pentru a anunța „dispariția” fetiței, relatează CBS.

Inițial, el le spusese polițiștilor că a trimis-o pe micuță afară, pe alee, pentru că nu voia să mănânce. Copila adoptată dintr-un orfelinat din India era subnutrită și, spune tatăl adoptiv, trebuia să mănânce cât mai des.

Povestea sa a declanșat o amplă operațiune de căutare. Luni, poliția a anunțat că a găsit trupul unui copil, în apropierea casei, și că urmează ca acesta să fie identificat, iar medicii legiști să stabilească la autopsie cauza morții.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru rele tratamente aplicate minorului și punerea unui minor în pericol, însă eliberat pe cauțiune câteva zile mai târziu. Acum, el a fost arestat din nou și riscă ani grei de închisoare.

Asistenții sociali au luat și copilul biologic al familiei Mathews, o fetiță în vârstă de patru ani, care ar putea ajunge în grija familiei extinse. Potrivit autorităților, mama adoptivă a lui Sherin dormea în momentul în care a avut loc tragicul incident, așa că ea nu este cercetată de polițiști.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri