Râsul lui Putin când este întrebat dacă se consideră un "killer", așa cum l-a numit Biden: Este o expresie a culturii americane

Data publicării:
vladimir putin rade
Râsul lui Putin când este întrebat dacă se consideră un "killer", așa cum l-a numit Biden. FOTO: Captură Digi24

Relațiile dintre Rusia și Statele Unite sunt la cel mai scăzut nivel din istoria recentă. O spune Vladimir Putin într-un interviu acordat postului NBC, cu câteva zile înaintea întâlnirii pe care o va avea cu omologul său american. Liderul de la Kremlin l-a lăudat pe Joe Biden pentru cariera politică îndelungată, dar a râs în același timp la acuzațiile de crimă pe care i le-a adus acesta.

Nu le-a negat, însă le-a pus pe seama culturii americane, inspirate de lumea de la Hollywood.

Vladimir Putin: Avem o relație bilaterală care în ultimii ani s-a deteriorat până a ajuns în punctul cel mai scăzut.

Cred că fostul președinte american, domnul Trump, este un individ extraordinar, talentat, altfel nu ar fi devenit președinte.

Președintele Biden este total diferit de Trump, pentru că președintele Biden este un om de carieră. Și-a petrecut, practic, în lumea politicii întreaga perioadă a maturității. Există unele avantaje și unele dezavantaje, dar el este un alt tip de persoană și marea mea speranță este că actualul președinte american nu va lua decizii pe baza unor impulsuri.

Reporter NBC: Domnule președinte, sunteți un criminal?

Citește și: Joe Biden: Vladimir Putin e un „killer” care „va plăti” pentru implicarea în alegerile din SUA. Moscova: Îl ataci pe Putin, ataci Rusia

Vladimir Putin: De-a lungul mandatului meu, m-am obișnuit cu tot felul de atacuri venite din toate părțile, sub tot felul de pretexte și motive și de un calibru și o înverșunare diferite, nimic nu mă mai surprinde. Cred că aceasta este o expresie a culturii americane, unde este considerată normală. Apropo, aici nu este considerată ceva normal.

Reporter NBC: Să vă dau câteve exemple: Anna Politkovskaia - împușcată mortal, Aleksandr Litvinenko - otrăvit cu poloniu, Boris Nemțov - împușcat la doi pași de Kremlin. Domnule președinte, toate acestea sunt coincidențe?

Vladimir Putin: Știți, nu vreau să fiu nepoliticos, dar aceasta pare a fi un fel de indigestie, cu excepția faptului că este vorba de indigestie verbală.

Citește și: Prima reacție a lui Putin, după ce a fost făcut „killer” de Biden: „Cine zice ăla este”

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri