Video Reacția surprinzătoare a regelui Charles când un britanic îi cere să iasă la o bere împreună. Imaginile au ajuns virale

Data actualizării: Data publicării:
charles rade alaturi de britanici
Reacția surprinzătoare a regelui Charles când un britanic îi cere să iasă la o bere împreună. FOTO: Profimedia Images

Un filmuleț cu Regele Charles care dă un răspuns amuzant unui bărbat care i-a cerut să meargă la bere împreună a devenit viral. Videoclipul a fost filmat în iulie, când Charles era încă prinț, dar a adunat aproape 8,6 milioane de vizualizări săptămâna trecută, după ce a ajuns rege, scrie The New York Post.

„Este ceva despre care aș putea vorbi toată viața”, a declarat Daniel Walker, în vârstă de 36 de ani. Walker a spus că i-a propus lui Charles să bea o halbă de bere la ceremonia de deschidere a Jocurilor Commonwealth din 28 iulie.

„Abia terminasem lucrul și ieșisem să mă întâlnesc cu colegii mei la o băutură. La un moment dat l-am văzut. M-am gândit că dacă merg la o halbă, să îl întreb dacă vrea și el una.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clipul de 14 secunde, filmat de Andrew Gould, îl arată pe Charles făcând cu mâna mulțimii când Walker strigă brusc: „Charles, vrei să mergi la o bere?”

"Ce?" răspunde regalul părând ușor confuz. Walker repetă apoi întrebarea, după care amuzat prințul răspunde „Unde?”

Momentul spontan a făcut ca mulțimea să izbucnească în râs, după care Charles spune: „Va trebui să recomanzi un loc”.

Walker a fost surprins că prințul a răspuns unei astfel de propuneri. „Nu credeam că îmi va răspunde.”

Se pare că întâlnirea regală a lui Walker nu s-a încheiat aici, deoarece i s-a spus de către echipa de securitate să aștepte deoarece Charles dorea să-l cunoască. „Era pe cale să plece, dar apoi m-a văzut și și-a întins mâna înainte de a întreba ce slujbă am”, a povestit bărbatul. Noul rege i-a urat apoi bărbatului „toate cele bune”.

Walker a spus că acest moment l-a făcut să-l placă pe Charles și mai mult pentru că i-a văzut latura umană.

„Oamenii nu văd toate lucrurile bune pe care le-a făcut, deoarece sunt mereu în căutarea aspectelor negative, dar am mult respect pentru el”, a povestit bărbatul care speră că Charles își va onora invitația la un moment dat.

Momentul i-a atras lui Charles simpatia oamenilor. „Viitorul rege are timp pentru oameni”, a scris un bărbat, în timp ce altul a adăugat: „Îmi place să văd că e uman”.

Alții au amintit momente amuzante din trecut. „Este foarte amuzant! L-am întâlnit când aveam 17 ani și l-am întrebat dacă pot să mă căsătoresc cu unul dintre fiii lui. A spus „alegeți-vă”, a susținut un utilizator.

„Are același simț al umorului ca și mama lui”, a scris altul.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri