Sari la conținut

Regina Elisabeta a II-a a făcut o glumă la adresa lui Donald Trump și Barack Obama

Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru diplomația de care dă dovadă în momentele delicate, însă în timpul unui interviu cu Sir David Attenborough suverana Regatului Unit a făcut o mică glumă pe seama președintelui Donald Trump și a fostului președinte american Barack Obama.

regina elisabeta a 2-a

Foto: ITV

În timp ce se plimbau prin grădinile Palatului Buckingham, conversația Reginei cu jurnalistul a fost perturbată de zgomotul unui avion. „Se aude de parcă ar fi președintele Trump sau președintele Obama”, a glumit Regina Elisabeta a II-a.

Președintele Donald Trump nu a făcut încă o vizită oficială în Marea Britanie, deși a fost învestit în funcție în urmă cu mai bine de un an și a primit o invitație din partea premierului britanic Theresa May. În schimb, Barack și Michele Obama au avut o relație de prietenie cu familia regală a Marii Britanii, încă de la vizita din 2011.

Interviul lui Sir David Attenborough cu Regina Elisabeta a II-a face parte dintr-un documentar care va fi difuzat integral lunea viitoare despre un proiect al casei regale pentru protejarea mediului înconjurător.