Republicanul Ron DeSantis intră în cursa pentru Casa Albă. Anunțul va fi făcut într-o discuție în direct pe Twitter cu Elon Musk

Data publicării:
Colaj foto cu omul de afaceri Elon Musk și guvernatorul statului Florida Ron DeSantis.
Republicanul Ron DeSantis își va anunța candidatura la Casa Albă într-o discuție în direct pe Twitter cu Elon Musk. Foto: Profimedia Images

Guvernatorul statului american Florida, republicanul Ron DeSantis, îşi va anunţa miercuri intenția de a intra în cursa pentru Casa Albă în cadrul unei discuţii în direct pe Twitter cu Elon Musk, au declarat marţi surse care cunosc planurile sale, informează Agerpres.

Ron DeSantis va deveni astfel cel mai important rival al lui Donald Trump din rândul republicanilor pentru desemnarea candidatului acestui partid la alegerile prezidenţiale.

Omul de afaceri Elon Musk a distribuit postarea de pe Twitter a unui reporter al Fox News care a spus că anunţul va fi făcut miercuri, în timpul unui interviu pe această reţea de socializare.

Fox News a mai relatat că DeSantis ar urma să înainteze şi documentele necesare la Comisia Electorală Federală odată cu anunţarea candidaturii.

În vârstă de 44 de ani, DeSantis, care este la mijlocul celui de-al doilea mandat de guvernator, se va întâlni și cu principalii săi donatori la un hotel din Miami, vineri.

Elon Musk a scris pe Twitter în noiembrie că îl va sprijini pe DeSantis dacă guvernatorul va candida pentru preşedinţie în 2024.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri