Rogozin i-a trimis lui Macron fragmentul de muniție care l-a lovit în spate: „S-a oprit la un milimetru de a mă ucide”

Data publicării:
Dmitry Rogozin, general director of the Roscosmos State Corporation for Space Activities, smiling
Dmitri Rogozin. Foto: Profimedia

Fostul șef al Roscosmos, Dmitri Rogozin, care a fost rănit în Donbas, a trimis ambasadorului Franței în Federația Rusă o scrisoare cu un fragment de obuz extras din corpul său. Astfel, a decis să predea fragmentul președintelui francez Emmanuel Macron, scrie presa rusă.

Fostul șef al Roskosmos a trimis o scrisoare ambasadorului, în care a pus un fragment dintr-un obuz despre care rușii spun că ar fi fost tras de obuzierele franceze Caesar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vă cer să transferați fragmentul scos de chirurgi de pe coloana mea către Emmanuel Macron”, a scris Dmitri Rogozin într-o scrisoare publicată pe canalul său de Telegram. 

„Mi-a străpuns umărul drept și s-a blocat în a cincea vertebră cervicală, la doar un milimetru de a mă ucide sau de a mă face invalid”, spune Rogozin în scrisoare.

Dmitri Rogozin, fostul vicepremier rus și fostul șef al Roscosmos, a fost rănit în decembrie într-un bombardament în estul Ucrainei. Acesta conducea o echipă de voluntari militari ruși în regiunea Donbas și a fost dus la spital cu o rană la spate după ce hotelul său din Donețk a fost bombardat. Rogozin își serba în restaurantul hotelului ziua de naștere.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri