Cine este pasagerul misterios căruia Vladimir Putin îi deschide ușa? Un clip cu președintele rus a devenit viral

Data actualizării: Data publicării:
putin

Un clip cu președintele Vladimir Putin a stârnit controverse pe rețelele sociale din Rusia, după ce acesta a coborât dintr-o mașină în care s-ar fi aflat și o femeie îmbrăcată în roșu, relatează BBC News.

Vladimir Putin se afla în vizită la mănăstirea Valaam. Președintele s-a dat jos din mașină pentru a-i deschide ușa din spate unui pasager "misterios", îmbrăcate în roșu. Pasagerul nu a coborât, iar Putin a închis apoi ușa.

După ce pe internet au apărut numeroase glume legate de identitatea pasagerei din spate, iar un site din Rusia a făcut chiar un sondaj online în care își întreba cititorii cine cred ei că ar putea fi persoana misterioasă, purtătorul de cuvânt al lui Putin a declarat că ar fi fost de fapt vorba despre un membru al echipei de securitate a președintelui.

"Da, sigur. Era cineva de la securitate. Pentru că Putin le deschide mereu ușa agenților săi de pază, nu?", au venit imediat reacțiile.

Pe de altă parte, alții au susținut că Putin a deschis ușa pentru a-și lua sacoul, însă agentul de pază aflat pe bancheta din spate i-a arătat că haina președintelui fusese luată de un alt agent. 

Clipul a stârnit atât de multe controverse și pentru că Putin are o viață privată ținută departe de ochii presei. Subiectele legate de familia președintelui rus sunt considerate tabu în Rusia. Un astfel de exemplu este cel al gimnastei Alina Kabayeva, cu care se presupune că Putin are o relație de mai bine de patru ani. În presă au apărut inclusiv informații potrivit cărora cei doi ar avea împreună și un fiu, însă aceste informații nu au fost niciodată confirmate de Kremlin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri