Gestul de sfidare al unui student olimpic la adresa lui Vladimir Putin. Cum a apărut în fotografia alături de președintele rus

Data publicării:
studenty

Președintele rus Vladimir Putin a vizitat centrul educațional „Sirius” din Soci, unde s-a întâlnit cu medaliații olimpici de anul acesta și din 2017. În timpul unei fotografii de grup cu președintele rus, unul dintre studenți și-a deschis hanoracul și a dezvăluit că purta pe sub el un tricou cu mesajul „Navalnîi 2018”.

Aleksei Navalnîi este principalul opozant al lui Vladimir Putin. El a organizat unele dintre cele mai mari demonstraţii antiguvernamentale în ultimii ani și a fost întemnițat în repetate rânduri, pe motive mai mult sau mai puțin întemeiate.

Egor Ryabov, studentul care purta tricoul, a declarat că a deschis fermoarul hanoracului chiar înainte de fotografia de grup. El spune însă că nu este un fan înfocat al lui Navalnîi, ci mai degrabă un susținător al mișcării conduse de acesta.

„Ar fi o minciună să spun că sunt un susținător activ al lui Navalnîi. Susțin mai degrabă mișcarea, care este acum foarte bine organizată”, a spus studentul, adăugând că a fost deja felicitat pentru gestul său de către un profesor.

Detaliul din fotografie pare să le fi scăpat oficialilor de la Kremlin, întrucât imaginea este încă postată pe site-ul oficial al guvernului rus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri