Video Propagandistul Kremlinului îl parodiază pe Olaf Scholz comparându-l cu Adolf Hitler și sugerează un atac pe teritoriul german

Data actualizării: Data publicării:
Vladimir Soloviov
Vladimir Soloviov, propagandistul preferat al Kremlinului, este gazda emisiunii „Serile cu Vladimir Soloviov” de la postul public de televiziune Rossia-1 Foto: Profimedia Images

Într-un nou delir propagandistic la televiziunea din Rusia, Vladimir Soloviov îl compară pe cancelarul german Olaf Scholz cu Adolf Hitler. În plus, jurnalistul preferat al lui Vladimir Putin îl acuză pe cancelar că antrenează naționaliști ucraineni în Germania și că a transformat Ucraina într-un „comisariat al Reich-ului în estul Europei”. În aceste condiții, propagandistul Kremlinului se întreabă de ce Rusia nu bombardează „forțele teroriste ale Reich-ului ucrainean care se antrenează în Germania”. Cu alte cuvinte, sugerează un atac asupra teritoriului german.

Vladimir Soloviov: „Personal, relația mea cu Herr Scholz... Ja! Acesta nu este un Führer mic și drăguț! Omul a înnebunit complet. Pur și simplu. Ce i s-a întâmplat? Cum poate fi atât de nebun? Într-adevăr, este!

Vă voi arăta ceva care să clarifice acest lucru. Herr Scholz își vizitează gunoaiele ucrainene și le arată tancuri germane. Priviți, priviți! Urcă pe scară și apoi pe tancul Panzer! Foarte bine! Panzer! Apoi face câteva poze cu el. Mă întreb de ce s-a urcat pe el? A făcut asta ca să devină un fel de idol! Primul lucru care mi-a venit în minte a fost această poză (Hitler într-o poză pe un tanc - n.r.). Așa stăteau lucrurile! Haideți, arătați fotografia! Puneți cea de-a doua poză lângă ea, ca să fie totul clar. Asta făcea Scholz. Asta făcea ca să fie ca idolul său cu mustață. Așa că nimeni să nu-și facă iluzii! Exact asta făcea Scholz.

Este un gunoi nazist care a scăpat. Adăpostește naționaliști ucraineni acolo, în Germania, dar se urcă și pe tancuri. Și-a urmat complet idolul. Pur și simplu vrea să fie ca idolul său. Ar trebui doar să-și pună pe cap un mic chipiu și să-i crească mustața.

Am o întrebare pentru voi. Dacă știm că acolo, pe teritoriul german, naziștii îi antrenează pe ticăloșii naționaliști ai Ucrainei să folosească echipamentul militar german, atunci de ce ar trebui să așteptăm ca ei să apară pe front? De ce nu ar trebui să îi considerăm drept ținte legitime? De ce să nu bombardăm forțele teroriste ale Reich-ului ucrainean, care se antrenează în Germania? Sunt curios. Germanii cred acum că Ucraina este comisariatul Reich-ului în estul Europei, nu?”

Nu este pentru prima dată când propagandistul preferat al Kremlinului, gazda emisiunii „Serile cu Vladimir Soloviov” de la postul public de televiziune Rossia-1, are astfel de derapaje mediatice. În urmă cu două luni, el spunea că Mihail Gorbaciov a comis o greșeală lăsând Germania să se reunifice, iar Stalin a făcut o altă greșeală, pentru că a permis Germaniei să existe. 

Considerat omul de casă al Kremlinului, Vladimir Soloviov se află pe lista cetățenilor ruși sancționați de țările occidentale.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri