Video Propagandistul lui Putin îi dezvăluie planurile: Rusia vrea să ajungă până în Transnistria

Data actualizării: Data publicării:
vladimir soloviov in duplex cu bruno vespa
Vladimir Soloviov (stânga) îi spune lui Bruno Vespa de la Rai-1 că Rusia vrea să ajungă până la Transnistria Foto: captură video

Obiectivul Rusiei în Ucraina este să ajungă până în Transnistria, spune cea mai fidelă voce a propagandei ruse, Vladimir Soloviov de la Rossia-1. Într-o intervenție duplex în emisiunea unui cunoscut jurnalist italian, Bruno Vespa, de la postul public Rai 1, el a recunoscut că acesta este motivul pentru care armata lui Putin atacă tot mai des Odesa. Răspunsul său l-a indignat pe prezentatorul italian, care l-a pus imediat la punct pe propagandistul Kremlinului.

Bruno Vespa: Dacă obiectivul vostru este doar Donbas, atunci de ce nu atacați doar acolo? Voi atacați și Harkov, atacați și în sud pentru a ajunge la Odesa. Unde vreți să ajungeți? Care este obiectivul vostru?

Vladimir Soloviov: Ca să fiu precis, până la Transnistria. Dar să revenim la ..

Bruno Vespa (merge și arată la o hartă): Nu, nu, nu, așteaptă, asta mi se pare interesant, scuză-mă, Vladimir. Vreți să ajungeți aici, să luați și această parte din Ucraina?

Vladimir Soloviov: Da, în Transnistria.

Bruno Vespa: În Transnistria?! Doamne, dar Donbasul nu are nimic de-a face cu asta! Donbasul este doar o scuză. Vreți jumătate de Ucraina și să luați Marea Neagră de la Ucraina. Credeţi că Ucraina va permite așa ceva? Credeţi că noi, italienii, europenii, membrii NATO, putem permite o asemenea situaţie? Este imposibil!

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri