Putin spune că poate rezolva problema alcoolismului în Rusia. Care este rețeta liderului de la Kremlin

Data actualizării: Data publicării:
vladimir putin bea sampanie
Elitele de la Kremlin beau tot mai mult. Foto: Profimedia

Vladimir Putin spune că problema alcoolismului în Rusia poate fi rezolvată, una din soluțiile indicate de liderul de la Kremlin fiind aceea ca oamenilor să li se ofere oportunități de auto-dezvoltare.

Președintele rus a ridicat subiectul alcoolismului într-o discuție pe care a avut-o vineri cu guvernatorul regiunii Magadan din estul extrem al Rusiei, Sergei Nosov. Putin a atras atenția asupra nivelului de alcoolism din regiune, dar a spus că „este o problemă care poate fi rezolvată”, scrie agenția TASS

El a recunoscut că este îngrijorat de acest trend, pe care îl pune pe seama „lipsei de dezvoltare a infrastructurii sociale”.

Putin a explicat că nu se referă doar la educație sau asistență sanitară, „care sunt foarte importante”. Potrivit lui, ar trebui acordată mai multă atenție creării de centre culturale și și terenuri de sport.

„Oameni trebuie să aibă ce să facă. Sunt sigur că nu este interzis, oportunitatea de auto-dezvoltare, de a face ceva interesant, de a-ți cultiva hobby-urile - este extrem de important, în od sigur va ajuta. Aceasta este practica la nivel global și la noi în țară în ultimii ani, unde avem rezultate bune la nivel național”, i-a mai spus Vladimir Putin guvernatorului din Magadan.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri