Sari la conținut

Scuzele unui jurnalist NY Times care a numit-o „prostituată” pe Melania Trump

Jurnalistul Jacob Bernstein, de la New York Times a recunoscut că a catalogat-o drept „prostituată” pe Melania Trump, soţia preşedintelui SUA, în timpul unei discuţii cu actriţa Emily Ratajkowski. De asemenea, acesta şi-a prezentat scuze pentru aceste comentarii nepotrivite, informează News.ro.

President Trump Meets With Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu At The White House

Foto: Gulliver/GettyImages

Bernstein spune că declaraţiile sale au fost „prosteşti” şi s-au bazat pe „zvonuri nefondate”. Publicaţia New York Times a reacţionat, precizând că o asemenea declaraţie este „nepotrivită”.

„La o petrecere, un reporter care nu se ocupă de Washington sau de politică a făcut referire la o serie de zvonuri nefondate cu privire la Melania Trump. Deşi comentariul său nu era destinat publicului, vorbim totuşi de un incident nepotrivit care nu ar fi trebuit să se întâmple. Editorii au vorbit cu respectivul reporter despre scăpare”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul NY Times.

Actriţa Emily Ratajkowski este cea care a dezvăluit pe Twitter comentariile nepotrivite ale jurnalistului, fără să-l numească pe Bernstein.