Scuzele unui jurnalist NY Times care a numit-o „prostituată” pe Melania Trump

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Meets With Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu At The White House
WASHINGTON, D.C. - FEBRUARY 15: (AFP OUT) U.S. first lady Melania sits in the Oval Office during a meeting between President Donald Trump and Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu at the White House on February 15, 2017 in Washington, D.C. Netanyahu is trying to recalibrate ties with the new U.S. administration after eight years of high-profile clashes with former President Barack Obama, in part over Israel's policies toward the Palestinians. (Photo by Andrew Harrer-Pool/Getty Images)

Jurnalistul Jacob Bernstein, de la New York Times a recunoscut că a catalogat-o drept „prostituată” pe Melania Trump, soţia preşedintelui SUA, în timpul unei discuţii cu actriţa Emily Ratajkowski. De asemenea, acesta şi-a prezentat scuze pentru aceste comentarii nepotrivite, informează News.ro.

President Trump Meets With Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu At The White House
Foto: Gulliver/GettyImages

Bernstein spune că declaraţiile sale au fost „prosteşti” şi s-au bazat pe „zvonuri nefondate”. Publicaţia New York Times a reacţionat, precizând că o asemenea declaraţie este „nepotrivită”.

„La o petrecere, un reporter care nu se ocupă de Washington sau de politică a făcut referire la o serie de zvonuri nefondate cu privire la Melania Trump. Deşi comentariul său nu era destinat publicului, vorbim totuşi de un incident nepotrivit care nu ar fi trebuit să se întâmple. Editorii au vorbit cu respectivul reporter despre scăpare”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul NY Times.

Actriţa Emily Ratajkowski este cea care a dezvăluit pe Twitter comentariile nepotrivite ale jurnalistului, fără să-l numească pe Bernstein.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri