Studentă americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia. Care a fost ultimul ei mesaj, trimis mamei sale

Data publicării:
padure
FOTO: Getty Images

Trupul unei studente americane, care dispăruse săptămâna trecută, a fost găsit într-o pădure din Rusia, scrie EuroNews. În ultimul mesaj pe care îl trimisese mamei sale a scris că se afla într-o mașină cu un necunoscut.

Catherine Serou, 34 de ani, făcuse armata în cadrul marinei americane și era studentă la Universitatea Lobachevsky, în orașul Nijni Novgorod din vestul Rusiei.

Ea a dispărut marți seară, fapt care a declanșat o acțiune de căutare la care au participat 100 de voluntari.

Trupul ei a fost găsit sâmbătă, într-o pădure în nordul regiunii Bor, potrivit presei din Rusia.

Comitetul de Investigații di Rusia, care anchetează cazurile dificile de crimă, a confirmat găsirea "studentei străine dispărute".

Un bărbat de 44 de ani, neînarmat, a fost acuzat sub suspiciunea de crimă. Dacă va fi găsit vinovat, va putea fi condamnat la o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Mama lui Catherine a declarat vineri pentru postul american de radio NPR că, în ultimul mesaj primit, fiica ei a scris: "Sunt într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită".

Ea a mai spus că fiica ei a vrut să învețe limba rusă înainte de a da la facultate în SUA și să devină avocat specializat în imigrație.

Ambasada SUA de la Moscova a anunțat că urmărește îndeaproape investigația și oferă asistența necesară familiei lui Catherine.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri