Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a murit, după ce avionul ei s-a prăbușit în Germania

Data publicării:
Epic-Lt avion mici dimensiuni
Foto: Shutterstock

Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei din Rusia, co-proprietara companiei aeriene private S7 (Siberia Airlines), a murit într-un accident aviatic, în sudul orașului Frankfurt, relatează The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Natalia Fileva venea din Franța, la bordul unui avion de mici dimenisiuni, și urma să aterizeze în Frankfurt. Însă avionul ei privat s-a prăbușit în orașul Egelsbach, la sud de Frankfurt. Al doilea pasager din avion și pilotul au murit în incidentul aviatic.

Natalia Fileva a fost inclusă de Forbes, în 2018, pe locul 4 în topul celor mai bogate femei din Rusia, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari.

Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele prăbușirii avionului, iar anchetatorii vor avea misiunea dificilă de a descoperi ce s-a întâmplat, în condițiile în care epava aeronavei a fost complet arsă după impact.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri