VIDEO. Maşină lovită de trăsnet, de două ori în doar câteva secunde. Momentul impactului

Data actualizării: Data publicării:
fulger 3

O maşină care mergea, în coloană, pe o autostradă din Rusia a fost lovită de două ori, în doar câteva secunde, de trăsnet. Descărcările electrice au fost atât de puternice încât au orbit temporar un alt şofer aflat în trafic.

Imaginile cu maşina lovită de trăsnet au fost surprinse de camera amplasată în bordul autoturismului condus de Galina Ershova, pe o autostradă din regiunea Novosibirsk, în Siberia.

”Am fost temporar orbită. Am strâns volanul foarte puternic. S-a întâmplat totul foarte rapid”, a declarat femeia, potrivit Russia Today.

Maşina lovită, un SUV Toyota, a rămas imediat fără baterie, dar din fericire, toţi pasagerii au scăpat nevătămaţi. Şoferiţa, Anna Nakazykh, susţine că a fost foarte speriată.

”Au fost mulţi martori, dar nicio maşină nu a oprit”, a spus şi Anna Nakazykh, citată de Mediafax.

Majoritatea maşinilor moderne sunt echipate cu un mecanism de protejare împotriva trăsnetelor. Curentul electric care atinge maşina este descărcat, în siguranţă, în pământ, pentru ca riscul ca pasagerii să fie afectaţi să fie minimal.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri