VIDEO. Momentul în care se prăbușește plafonul unui imobil al Universității din Sankt Petersburg

Data publicării:
sankt petersburg

Zidurile unui imobil al Universităţii din Sankt Petersburg unde se efectuau lucrări de renovare s-au prăbuşit sâmbătă, mai multe persoane fiind prinse sub dărâmături, au anunţat agenţiile de presă ruse, citate de Reuters, transmite Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Agenţia de presă RIA Novosti a relatat inițial că 21 de oameni s-ar afla sub dărâmături, în timp ce Interfax notează că mai multe etaje ale clădirii s-au prăbuşit în timpul unor lucrări de renovare. În cele din urmă, Ministerul pentru Situații de Urgență a anunțat că nimeni n-a fost rănit și 81 de persoane au fost evacuate din clădire. 

Televiziunea rusă NTV a dat publicității imagini surprinse din interior chiar în momentul în care se prăbușește plafonul clădirii respective. Înregistrarea cu telefonul a fost făcută de un martor ocular al incidentului, care se afla în clădire. Imaginile arată cum încep să se desprindă bucăți din tencuială de pe pereți și tavan, după care urmează o prăbușire brutală a plafonului. 

A fost deschisă o anchetă pentru nerespectarea regulilor de siguranță pe șantier.
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri