Vladimir Putin declară pentru prima dată public că are nepoți

Data publicării:
putin copii - captura

Președintele rus Vladimir Putin a declarat pentru prima oară public - într-un interviu cu regizorul american Oliver Stone - că este bunic și că are deja nepoți, dar fără să ofere mai multe detalii în acest sens, au relatat sâmbătă agenția de presă RIA Novosti și postul de televiziune NTV, citate de Agerpres.

Merkel Greets World?s Leaders Ahead Of G8 Summit
Vladimir Putin și fosta sa soție, Liudmila | Foto: Gulliver/GettyImages

Regizorul american Oliver Stone a realizat recent un film despre liderul rus. În timpul interviului, cineastul l-a întrebat pe președintele rus dacă își iubește nepoții. Cunoscutul regizor nu l-a întrebat însă câți nepoți are și care dintre fiice este mama nepoților săi.

"Putin a spus 'da' (când i-a fost adresată întrebarea), dar a recunoscut că nu are prea mult timp să se joace cu ei", a relatat și canalul CNN, care a difuzat fragmente din acest interviu realizat de Oliver Stone.

Filmul documentar despre Vladimir Putin, realizat de Oliver Stone, regizor de trei ori premiat cu Oscar, este programat să fie difuzat pe canalul de cablu Showtime în 12-15 iunie.

Președintele rus, a cărui viață personală este subiect tabu în Rusia de la venirea sa la putere în 2000, are două fiice — Maria și Ekaterina. Ele duc o viață discretă și oficial se cunosc prea puține lucruri despre acestea. Putin a spus doar că fetele sale trăiesc și lucrează în Rusia.

Presa independentă rusă a scris că fiica cea mică a președintelui rus derulează proiectul "Innopraktika", în colaborare cu Universitatea de Stat din Moscova, sub numele de Ekaterina Tihonova. Soțul ei ar fi Kirill Șamalov, fiul unui prieten al șefului statului rus. Proiectul atribuit fiicei lui Putin reprezintă un amplu proiect investițional pentru crearea unui centru similar Silicon Valley la Moscova.

În aprilie 2013, Putin a anunțat public că a divorțat de soția sa Liudmila, după un mariaj de 30 de ani.

Citiți și: Fundația fostei soții a lui Putin încasează milioane de dolari din închirierea unei clădiri istorice

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri