Vladimir Putin: Noul sistem de rachete al Rusiei este „invincibil”

Data actualizării: Data publicării:
vladimir-putin-kremlin
Vladimir Putin a atras atenția că Brexitul trebuie implementat, altfel se pierde democrația în Marea Britanie. Foto: kremlin.ru

Noi ameninţări nucleare vin din Rusia, în prag de An Nou. Vladimir Putin a anunţat că armata rusă va fi dotată cu un nou sistem de rachete hipersonice dotate cu focoase nucleare, după ce a supervizat personal ultimele teste.

Despre capacitatea acestui sistem, ruşii nu au făcut public mare lucru. Vladimir Putin îl laudă însă ca fiind capabil să străpungă sistemele de apărare americane.

Noua demonstraţie de forţă este parte a unei campanii de propagandă militară pusă în scenă de Moscova după ce Statele Unite au anunţat intenţia de a se retrage din Tratatul pentru forţele nucleare intermediare deoarece Rusia nu îl respectă.

Noul sistem de rachete Avangard este invincibil în faţa sistemelor de apărare aeriană actuale şi viitoare. Este un mare succes şi o mare victorie. Anul viitor, sistemul Avangard va fi pus în funcţiune. Va fi creat un regiment care va fi gata de luptă”, a spus Vladimir Putin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri