„S-a deschis Cutia Pandorei”. Prigojin spune că „facțiunea” de la Kremlin „distruge statul rus” și amenință că „va plăti amarnic”

Data actualizării: Data publicării:
Evgheni Prigojin
Evgheni Prigojin. Foto: Profimedia Images

Șeful mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, a criticat din nou extrem de dur regimul Putin și acoliții pe care dictatorul rus i-a numit pentru a conduce efortul rusesc de război împotriva Ucrainei. Prigojin spune că „facțiunile” de la Kremlin „distrug statul rus”, relatează The Guardian.

Prigojin susține că actuala conducere de la Kremlin distruge statul rus prin faptul că „seamănă discordie” între el și luptătorii ceceni.

Prigojin a mai spus că disputa dintre el și luptătorii ceceni conduși de Ramzan Kadîrov, care luptă, de asemenea, în războiul Rusiei împotriva Ucrainei, a fost rezolvată.

Șeful Wagner a făcut, de această dată, referire la ceea ce numește „facțiunile” de la Kremlin sau „turnurile” Kremlinului.

Prigojin spune că intrigile pe care le-au creat aceste grupuri din jurul lui Vladimir Putin au depășit atât de mult limita încât a fost nevoie ca dictatorul rus să intervină și să-i certe la o întâlnire a consiliului de securitate.

„Cutia Pandorei a fost deja deschisă și nu suntem noi cei care am deschis-o. Un turn al Kremlinului a decis să joace aceste jocuri periculoase.

Jocurile periculoase au devenit ceva omniprezent la turnurile Kremlinului și, pur și simplu, distrug statul rus”, a mai spus șeful mercenarilor lui Putin.

Deși nu a specificat clar la cine se referă și de cine sunt conduse aceste „turnuri”, Prigojin a spus că „îi va face să plătească scump”, dacă continuă să semene discordie.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri