Șase persoane, inclusiv un copil de 6 luni, împușcate mortal într-o casă din California

Data actualizării: Data publicării:
Șase persoane, inclusiv un copil de 6 luni, împușcate mortal într-o casă din California
Șase persoane, inclusiv un copil de 6 luni, împușcate mortal într-o casă din California. Foto: Profimedia Images

Șase oameni, printre care și un copil de doar șase luni, au fost împușcați mortal într-o casă din Goshen, California. Atacul a fost unul țintit, au transmis autoritățile americane, care sunt în căutarea a doi suspecți, scrie Reuters.

Şase victime au fost împuşcate mortal, a declarat luni şeriful din comitatul Tulare, Mike Boudreaux. Printre victime se numără un copil de șase luni și mama lui de 17 ani.

„Credem că acesta nu este un act de violență întâmplător. Credem că aceastp familie a fost vizată. Sunt bande implicate în această scenă, precum și potențiale infracțiuni privind narcotice”, a spus Boudreaux.

Oficialul a adăugat că locuința unde a fost atacul a fost percheziționată în baza unui mandat obținut pentru infracțiuni legate de narcotice în urmă cu o săptămână.

Autoritățile au fost alertate luni dimineață după ce au fost auzite mai multe împușcături. Unele victime au fost găsite pe stradă, iar altele au fost găsite în casă.

O victimă a fost găsită în viață când autoritățile au ajuns la fața locului, dar a decedat din cauza rănile suferite la spital.

„Am mai multe informații, dar nu am libertatea de a discuta în acest moment”, a spus șeriful Boudreaux. „Avem informații care sperăm să conducă la potențiali suspecți”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri