Scene morbide într-o gară din Berlin

Data publicării:
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Doi oameni ai străzii au suferit arsuri grave după ce au fost atacaţi cu o substanţă inflamabilă de o persoană necunoscută care le-a dat foc într-o gară din Berlin, informează luni dpa, citată de Agerpres.

schoeneweide-tw
Foto: Twitter



Bărbaţii fără adăpost, în vârstă de 47 de ani şi 62 de ani, au fost spitalizaţi după atac, care a avut loc în gara Schoeneweide din sud-estul capitalei germane, în timpul nopţii de duminică spre luni. Lucrurile lor au fost de asemenea incendiate.

Poliţia a refuzat să confirme informaţiile apărute în ziarele germane Bild şi Berliner Zeitung potrivit cărora mai mulţi trecători au intervenit la locul incidentului şi au stins focul cu un stingător de la un restaurant fast-food din apropiere.

Motivul atacului este neclar, dar autorităţile au lansat o investigaţie privind suspiciunea de tentativă de crimă.

Incidentul aminteşte de un alt atac cu substanţă inflamabilă asupra unui bărbat fără adăpost care dormea, atac comis la Berlin în decembrie 2016 şi care a ţinut titlurile ziarelor în întreaga Germanie. Un grup de tineri au încercat să-l incendieze pe bărbat în staţia subterană Schoenleinstrasse în ajunul Crăciunului, dar pasagerii i-au împiedicat şi doar lucrurile bărbatului au luat foc.

Principalul atacator a fost condamnat, şase luni mai târziu, la doi ani şi nouă luni de închisoare, în timp ce trei complici au primit opt luni cu suspendare.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri