Sentința în cazul tinerei care și-a împușcat mortal iubitul, pentru mai multă popularitate pe Youtube

Data publicării:
cuplu

Femeia din SUA care și-a împușcat mortal iubitul, în timp ce filmau un clip pentru Youtube, a fost condamnată la 6 luni de închisoare. Cei doi sperau ca filmarea să devină virală, însă „cascadoria” pusă la cale de ei s-a încheiat tragic, relatează BBC News.

Monalisa Perez, acum în vârstă de 20 de ani, și iubitul ei, Pedro Ruiz, de 22 de ani, voiau să se îmbogățească din banii câștigați de pe urma clipurilor postate pe Youtube, așa că au pus la cale un plan.

Ruiz i-a cerut iubitei sale să îl împuște, în timp ce ținea o carte voluminoasă pe piept, convins că aceasta va opri glonțul. Însă glonțul a penetrat cartea de 4 cm grosime și l-a ucis pe bărbat.

Monalisa Perez, acum mamă a doi copii, era însărcinată în momentul în care și-a împușcat mortal iubitul. Ea a sunat imediat la ambulanță, însă paramedicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Înainte de incident, Perez își anunțase fanii pe Twitter că urmează să facă o filmare periculoasă: „Eu și Pedro vom face unul dintre cele mai periculoase clipuri din toate timpurile. A fost ideea lui, nu a mea”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri