Soros acuză Facebook că are o înțelegere cu Trump și va lucra pentru realegerea acestuia

Data publicării:
donald trump pe un fond albastru
Foto: GettyImages

Miliardarul american George Soros a declarat că Facebook răspândește dezinformarea în rândul utilizatorilor săi, iar compania ar putea să conspire cu Donald Trump pentru a fi reales în funcția de președinte al SUA, potrivit agenției Bloomberg.

”Cred că există un fel de operațiune informală de asistență reciprocă sau înțelegere între Trump și Facebook”, a declarat Soros la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, de săptămâna trecută.

”Facebook va lucra pentru a ajuta la realegerea lui Trump, iar Trump va proteja Facebook, așadar situația aceasta nu se va schimba și îmi fac foarte mari griji despre cum vor evolua lucrurile în 2010”, a adăugat acesta, citat de Mediafax.

Soros nu a oferit nicio dovadă în acest sens.

”Acest lucru este total greșit”, a răspuns purtătorul de cuvânt al Facebook, Andy Stone.

Soros a utilizat, de asemenea, în trecut, în cadrul discursului său anual de la Davos pentru a critica gigantul social media. În 2018, acesta a comparat Facebook cu o companie de jocuri de noroc care alimentează dependența în rândul utilizatorilor, iar anul trecut a reiterat necesitatea reglementărilor companiilor din sectorul tehnologiei.

(Editor A.D.)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri