Soția premierului britanic Boris Johnson a născut o fetiță

Data actualizării: Data publicării:
carrie symonds si boris johnson in fata donwing street 10
Foto: Profimedia

Premierul britanic Boris Johnson și soția sa, Carrie, au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al cuplului, o fetiță.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al cuplului a declarat: „Prim-ministrul și doamna Johnson sunt încântați să anunțe astăzi nașterea unei fetițe sănătoase la un spital din Londra.

„Atât mama, cât și fiica se descurcă foarte bine. Cuplul ar dori să mulțumească minunatei echipe de la maternitate pentru toată îngrijirea și sprijinul acordat,” scrie The Guardian.

Cei doi mai au un copil, un băiat născut în aprilie 2020.

Boris Johnson, în vârstă de 57 de ani, și Carrie Symonds, 33 de ani,  s-au căsătorit oficial anul acesta, în luna mai, într-o ceremonie desfășurată discret, departe de ochii publicului. A fost prima nuntă a unui premier britanic în funcție după aproape 200 de ani.

Cei doi se logodiseră în 2019, iar un an mai târziu, în plină pandemie, a venit pe lume copilul lor. A fost prima oară în ultimii 20 de ani când un premier britanic în funcție devenea tată. Se întâmpla după ce Boris Johnson tocmai trecuse printr-o formă destul de gravă de covid. De altfel, Boris Johnson și logodnica sa au decis să-și numească fiul după numele doctorilor care i-au salvat viața premierului: Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Boris Johnson și Carrie Symonds au fost, de altfel, primul cuplu necăsătorit care a locuit în reședința prim-ministrului britanic. Symonds, la cei 33 de ani, este cea mai tânără parteneră a unui premier britanic din ultimii 174 de ani.

Ea este la prima căsătorie, în timp ce Boris Johnson este la a treia. Din cea de-a doua căsătorie, cu avocata Marina Wheeler, premierul britanic mai are patru copii, doi băieți și două fete. Au fost speculații că ar mai avea și un al cincilea copil, dintr-o legătură extraconjugală.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri