Strategia la care apelează liderii lumii pentru a-i intra în grații lui Trump

Data publicării:
Donald Trump Campaigns In Chicago
Foto: Getty Images

Nu a trecut mult timp de când Donald Trump a fost învestit în funcția de președinte al Statelor Unite, însă lideri importanți ai lumii au găsit deja o metodă prin care să obțină ce vor de la Trump. Mai exact, aceștia știu că noului președinte îi place să fie lăudat cât mai mult și cât mai des cu putință, scrie CNN.

Astfel, premierul britanic Theresa May a strecurat câteva laude "furate" chiar din discursul lui Trump, îm vizita efectuată în ianuarie la Washington, felicitându-l pe Trump pentru campania "incredibilă" și afirmând că acesta, la fel ca ea, este un președinte aflat "în slujba oamenilor simpli".

Premierul japonez Shinzo Abe a profitat de pasiunea lui Trump pentru golf: "Îndemânarea mea la golf nu e la fel de mare ca a lui Donald, chiar deloc, dar politica mea este să țintesc mereu spre trofeu".

Iar premierul israelian Benjamin Netanyahu a susținut sus și tare că a citit cartea lui Trump, "Arta negocierii" și a adăugat: "Alianța noastră a fost mereu puternică, dar sub conducerea ta am încredere că va deveni și mai puternică".

Președintele palestinian Mahmoud Abbas i-a lăudat lui Trump "abilitățile de negociator" și și-a exprimat încrederea că SUA va susține eforturile Palestinei de a cădea la pace cu Israelul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri