Sari la conținut

12 deținuți au evadat din închisoare folosind unt de arahide

Evadare neobișnuită în Statele Unite: 12 bărbați au reușit să fugă dintr-o închisoare din Alabama folosind unt de arahide. Deținuții au scăpat după ce au acoperit numerele care identifică o ușă cu unt de arahide și au convins un paznic nou angajat al închisorii să o deschidă, informează CBS.

shutterstock unt de arahide

Foto: Shutterstock

Schimbarea numerelor folosind unt de arahide poate părea o nebunie, dar acești oameni sunt foarte inventivi”, a declarat șeriful James Underwood într-o conferință de presă. „Angajatul nostru credea că deschide ușa celulei pentru ca un coleg să intre în celulă, dar de fapt a deschis ușa exterioară. Prizonierii de aici sunt foarte răi, planifică tot timpul să ne păcălească, și de data asta au reușit”, a completat șeriful.

11 dintre cei 12 evadați au fost capturați la câteva ore după ce au reușit să fugă, iar șeriful a declarat că speră ca ultimul să fie reținut până la sfârșitul zilei. Fugarii au între 18 și 30 de ani și erau închiși pentru diverse infracțiuni, de la comportament violent și tentativă de crimă la trafic de droguri.