Suspiciuni. Ar fi putut fi otrăvită Hillary Clinton?

Data actualizării: Data publicării:
Hillary Clinton Discusses Donald Trump's Policies At Reno, NV Campaign Event
RENO, NV - AUGUST 25: Democratic presidential nominee former Secretary of State Hillary Clinton speaks during a campaign even at Truckee Meadows Community College on August 25, 2016 in Reno, Nevada. Hillary Clinton delivered a speech about republican presidential nominee Donald Trump's policies. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Bennet Omalu, cunoscutul medic legist care a expus encefalopatia traumatică prezentă în creierele jucătorilor decedaţi din Liga americană de fotbal, a sugerat că Hillary Clinton ar putea să fi fost otrăvită şi sugerează că în spate s-ar putea află Kremlinul, scrie Washington Post.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acesta a scris pe Twitter că recomandă echipei de campanie a lui Clinton, care a acuzat o stare de puternică slăbiciune după ceremonia de comemorare a atentatelor din 11 septembrie, să efectueze "o analiză toxicologia a sângelui" fostului secretar de stat.

Ulterior, a postat un nou tweet, în care afirmă că nu are încredere în preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi nici în Donald Trump, care şi-a exprimat recent admiraţia pentru liderul de la Kremlin.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri