Alegeri SUA. Un comediant compară scandalurile candidaților

Data publicării:
seth meyers

Peste cinci zile, americanii vor decide dacă aduc la Casa Albă prima femeie preşedinte sau un om din afara sistemului politic, remarcat mai mult pentru excentricitate şi declaraţii controversate. Hillary Clinton şi Donald Trump sunt cele două nume care au polarizat Statele Unite, mai mult ca niciodată. Comediantul Seth Meyers a prezentat dezavantajele fiecărui candidat. În timp ce Hillary Clinton are un singur defect, Donald Trump are 26, conform listei comediantului. 

Paul Ryan (n.r. - preşedintele Camerei Reprezentanţilor) nu vrea să pronunţe numele lui Donald Trump, dar îl va vota pentru funcţia de preşedinte. E o problemă cu care se confruntă mulţi americani. Pur şi simplu nu le plac cele două variante”, afirmă Seth Meyers, prezentatorul emisiunii Late Night /NBC.

„Pe cine să alegi? Pe cineva care e vizat de o anchetă federală, pentru că a folosit un server privat pentru e-mail-urile sale? Sau alegi, în schimb, pe cineva care a spus despre mexicani că sunt violatori, despre preşedinte că s-a născut în Kenya, care a propus interdicţie de intrare în SUA pentru o întreagă religie, care şi-a bătut joc de un reporter cu dizabilităţi, a spus despre John McCain (senator republican, n.r.) că nu e un erou de război pentru că a fost luat ostatic”, a precizat Seth Meyers, prezentatorul emisiunii Late Night /NBC.

„Pe cineva care a atacat părinţii unui soldat căzut la datorie, s-a lăudat că a comis abuz sexual, a fost acuzat de 12 femei că le-a abuzat sexual, a zis că unele dintre aceste femei nu erau suficient de atrăgătoare pentru a le abuza sexual, a zis că mai multe ţări ar trebui să aibă arme nucleare, a spus că va obliga armata să comită crime de război, că un judecător era părtinitor pentru că părinţii lui sunt mexicani, a zis că femeile ar trebui să fie pedepsite dacă fac avort, a incitat la violenţă la mitingurile sale, a spus despre încălzirea globală că e o făcătură a chinezilor”, a continuat prezentatorul emisiunii Late Night /NBC.

„(Donald Trump, n.r.) A cerut ca adversara lui să fie băgată la închisoare, şi-a declarat falimentul de şase ori, s-a lăudat cu faptul că nu a plătit impozit pe venit, şi-a păcălit furnizorii şi angajaţii, a pierdut un miliard de dolari într-un an, şi-a jecmănit clienţii de la universitatea lui falsă, a cumpărat un tablou cu el de 1,8 metri, din banii luaţi de la fundaţia sa falsă, cineva pe care îl aşteaptă în noiembrie un proces pentru fraudă, care şi-a insultat adversarul pentru felul în care arată, a insultat felul în care arată soţia unui adversar şi care s-a lăudat că apucă femeile de ... Ce să alegi? E atât de echilibrat! E atât de echilibrat”, a adăugat Seth Meyers, prezentatorul emisiunii Late Night /NBC.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri