Celebritățile care amenință să părăsească Statele Unite dacă Trump va fi ales președinte

Data publicării:
Donald Trump Holds Campaign Rally In Portsmouth, NH

În mai puțin de 24 de ore, americanii vor cunoaște numele noului președinte: democrata Hilary Clinton sau republicanul Donald Trump. În cazul în care candidatul republican va fi desemnat oficial președinte al Statelor Unite, mai multe celebrități au amenințat că vor părăsi țara.

 

Donald Trump Holds Campaign Rally In Portsmouth, NH

Mai multe celebrități de peste ocean, printre care Whoopi Goldberg, Cher sau Barbara Streisand, s-au pronunțat categoric în ceea ce privește alegerea miliardarului Donal Trump în funcția de președinte al Americii. „Vom merge în altă parte” au declarat acestea.

Actrița Whoopi Goldberg a declarat în timpul emisiunii „The View” că „ar putea fi timpul să se mute”. „Îmi pot permite”, a declarat actrița, potrivit The Washington Times.

Umoristul Jon Stewart, recompensat cu un premiu Emmy în 2015, a făcut o mărturisire cu privire la candidatura lui Donald Trump. Acesta vrea să intre în posesia unei rachete spațiale și să meargă pe altă planetă, dacă Donald Trump va fi ales președinte, deoarece „acesta devine nebun”. Cântăreața Cher este dispusă să i se alăture, aceasta declarând pe contul ei de Twitter că vrea să migreze pe Jupiter dacă Donald Trump va „recupera Casa Albă”, așa cum a declarat candidatul într-un discurs electoral.

Barbara Streisand va căuta un refugiu în țara cangurilor „Nu are argumente. Nu știu, nu pot să cred. Așa că vin în țara voastră, dacă mă acceptați, sau în Canada” a mărturisit actrița într-un interviu acordat la New York, postului australian „60 Minutes”.

Samuel L. Jackson, care s-a bucurat de un succes răsunător datorită rolului din „Django Unchained” , a declarat pentru emisiunea „Jimmy Kimmel Live!” că se mută în Africa de Sud dacă Donald Trump va fi ales președinte.

Miley Cyrus este si ea una dintre vedetele care vor să părăsească Statele Unite, „Mă mut, dacă el (Trump, n.red.) este ales președinte”, Acestea nu sunt vorbe în vânt!”, exclamă pe un ton amenințător tânăra Miley pe contul său de Instagram.

Lena Dunham, Bryan Cranston, Amy Schumer, Neve Campbell, fotomodelul Amber Rose sau scriitorul Stephen King, completează lista vedetelor care amenință să părăsească Statele Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri