Clinton și Trump, strategii pe ultima sută de metri a campaniei

Data publicării:
Hillary Clinton Campaigns In Crucial States Ahead Of Tuesday's Presidential Election
Gulliver/Getty Images

Hillary Clinton şi Donald Trump sunt umăr la umăr în lupta pentru Casa Albă. Un sondaj făcut sâmbătă de Reuters arată că diferenţa dintre cei doi a ajuns la 4 la procente în favoarea democraţilor, faţă de 5 la sută vineri. Dar un alt sondaj arată că miliardarul republican s-a apropiat la doar un procent de oponenta lui democrată. Marea luptă de acum este pentru atragerea alegătorilor indecişi.

Hillary Clinton a adus vedete alături de ea la evenimentele de campanie. După ce cu o zi înainte au urcat pe scenă Beyonce şi Jay-Z, sâmbătă a venit rândul artistei Katy Perry să cânte pentru candidata democrată.

În schimb, evenimentul electoral al lui Donald Trump din Reno, în statul Nevada, a fost marcat de un incident.

Candidatul republican a fost scos de pe scenă de urgenţă, după ce membrii echipei de securitate au sesizat un pericol în public. Un participant la miting a fost reţinut şi scos din sală. Donald Trump a revenit după doar câteva minute la microfon.

„Nimeni nu a spus că o să ne fie uşor. Dar nu o să fim opriţi niciodată. Niciodată, niciodată nu o să fim opriţi. Vreau să le mulţumesc celor de la Secret Service. Sunt fantastici. Nu primesc suficiente mulţumiri”, a spus Donald Trump.

Hillary Clinton este în continuare creditată cu cele mai mari şanse de a deveni noul preşedinte al Statelor Unite. Diferenţa din sondaje faţă de Donald Trump nu este totuşi confortabilă. Ceea ce înseamnă că nimeni nu poate exclude ipoteza în care un republican va ajunge din nou la Casa Albă, după opt ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri