Trump şi-a actualizat Twitter-ul pentru a-și anunţa victoria

Data actualizării: Data publicării:
trump

Republicanul Donald Trump şi-a actualizat biografia de pe Twitter pentru a anunţa că este noul preşedinte ales al Statelor Unite. De asemenea, noua fotografie de copertă a miliardarului republican îl arată pe acesta la Casa Albă împreună cu vicepreşedintele ales Mike Pence.

trump

De asemenea, viitorul preşedinte american a precizat că noaptea alegerilor a fost una frumoasă şi extrem de importantă pentru alegătorii republicani uitaţi de sistem, potrivit News.ro.

Donald Trump a lansat un nou apel de unitate pe Twitter, după ce în discursul său de acceptare a victoriei a precizat că va fi preşedintele tuturor americanilor, inclusiv a democraţilor şi progresiştilor care au votat împotriva sa.

„Este timpul să ne unim. Promit cetăţenilor că voi fi preşedinte pentru fiecare american, iar această poziţie este extrem de importantă pentru mine. Pentru cei care au ales să nu mă susţină, şi au fost destui care au făcut asta, lansez un apel pentru unitate”, a susţinut Trump.

Noul preşedinte american a susţinut că republicanii nu au condus doar o campanie, ci o adevărată mişcare socială, formată din toţi americanii care doresc ca administraţia să-i servească direct pe oameni.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri