Fox News îşi retrage ştirea despre H. Clinton şi serviciile străine

Data publicării:
bret baier fox news

La aproape 24 de ore după ce a anunţat că adresa de mail de pe un server privat a lui Hillary Clinton ar fi fost interceptată de cinci servicii de informaţii externe, postul american Foy News revine. Moderatorul Bret Baier şi-a prezentat scuze pentru afirmaţiile făcute, scrie The Washington Post.

bret baier fox news

Baier spune că, după ce a verificat informaţia cu sursele sale, a descoperit că nu există nicio dovadă care să-i susţină afirmaţiile din ziua precedentă. Joi, moderatorul Fox News afirmase că autorităţile americane admit că sunt 99% şanse ca acest lucru să se fi întâmplat. Mai exact, că folosirea unui server privat de către Hillary Clinton a dat posibilitatea ca mail-urile sale să poată fi interceptate de 5 servicii de informaţii străine. În emisiunea sa, „Special Report”, Bret Baier lăsase de înţeles că sursa informaţiilor ar fi FBI.

O zi mai târziu, acesta spune că a fost indus în eroare de o sursă care a afirmat că ar avea informaţii din interiorul Biroului. „A fost o greşeală. Şi îmi pare rău pentru aceasta. Ar fi trebui să spun că (FBI – n.r.) continuă să investigheze acest caz”, a declarat Bret Baier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri